Ζυγός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

17/07/2023 – 23/07/2023

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη κάνοντας πιο εξωστρεφή τη διάθεσή σας, ενώ θα προτιμήσετε να συναναστραφείτε με άτομα που σας ενθουσιάζουν κι έχουν πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή. Στην πορεία της μέρας με τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης προς τον Άρη, τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια θέματα με συνεργάτες ή με τη δουλειά σας και μπορεί το άγχος σας να αυξηθεί. Σαφώς δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες και να τα κάνετε όλα τέλεια. Εστιάστε σε αυτά που μπορείτε πραγματικά να κάνετε και ευχαριστούν τουλάχιστον εσάς. Το τέλος της μέρας θα είναι πολύ πιο άνετο και θα πάρετε ικανοποίηση από τις επαφές σας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό, που φημίζεται για τα απρόοπτα που φέρνει αλλά και την ένταση στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο περίεργα ή εσωτερικά ανήσυχοι. Όλο αυτό θα πρέπει να το προσέξετε τόσο στο χώρο της εργασίας σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Από την άλλη, αυτή είναι μια όψη που ίσως δείχνει μια κεραυνοβόλα γνωριμία. Ένα άτομο που μπορεί να μπαίνει στη ζωή σας ξαφνικά και να σας γοητεύει ή και το αντίθετο σενάριο μια έξοδο γιατί τα πράγματα δεν λειτούργησαν όπως θέλετε. Επηρεάζει ακόμη θέματα που αφορούν στα παιδιά. Η μέρα μετά το απόγευμα κυλά σε πιο ήπιους ρυθμούς σε σχέση με το πρωί που είναι πιο πιεστικό.

Όσο κι αν αγαπάτε την οικογένεια, τους φίλους, τη δουλειά και τους συνεργάτες σας, είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις όλων χωρίς να καταρρεύσετε στο τέλος. Θέλετε δεν θέλετε είστε άνθρωποι και έχετε συγκεκριμένα όρια ψυχικής ή σωματικής αντοχής. Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού με τον Άρη από τον τομέα της καριέρας, είναι ιδιαίτερα πιεστική σε όλες τις κατευθύνσεις και θα πρέπει να κάνετε οικονομία δυνάμεων για να μην ζορίσετε πολύ τον οργανισμό σας. Εξηγήστε λοιπόν σε όλους όσους σας πιέζουν με ευγενικό και διπλωματικό τρόπο την κατάσταση σας και μην καταπιέζεστε. Αποφύγετε επίσης να μπείτε στη μέση ανάμεσα σε άτομα που παίζουν παιχνίδια εξουσίας στη δουλειά και ασχοληθείτε με τα δικά σας ανοιχτά μέτωπα σε επίπεδο καθημερινότητας.

Η μέρα ξεκινά με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο και τη σύνοδο της με τον Πλούτωνα, ενώ στην πορεία και μέχρι το μεσημέρι θα σχηματίσει αντίξοη όψη με τον ανάδρομο Ερμή που σαφώς δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση σε όλους, καθώς τα πράγματα δεν κινούνται όπως θέλουμε ή ακόμη χειρότερα δεν κινούνται καν. Υπάρχει μια κατάσταση στασιμότητας διάχυτη. Από την άλλη, ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε καλύτερα μια συνεργασία, μια φιλική σχέση ή ακόμη και κάποια οικονομικά ζητήματα. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον ανάδρομο Ερμή. Αφήστε το καλύτερα για αργότερα που τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Ζυγός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας στον Τοξότη και πολύ αργά το βράδυ στις 23:28 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης στις 02:33 που θα προχωρήσει στον Αιγόκερω. Τις μεσημεριανές ώρες, ωστόσο, οι δευτερεύουσες αλλά κάπως ενοχλητικές όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Ερμή και ακολούθως με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις ή σε εκνευρισμούς και κάποια σύγχυση. Ευτυχώς στο τελείωμα της ημέρας το τρίγωνο με τον Δία μας χαρίζει περισσότερη αισιοδοξία και μπορούμε να χαρούμε ένα πιο άνετο βράδυ.

[...]