Καρκίνος ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

17/07/2023 – 23/07/2023

Η μέρα ξεκινά με πιο θετικό κλίμα κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά, αλλά οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, τον Άρη και τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα είτε στην επικοινωνία είτε στις μετακινήσεις σας. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις ή εκνευρισμός και ταλαιπωρία. Γενικότερα προσπαθήστε να είστε πιο προνοητικοί αλλά και πιο ψύχραιμοι. Ακόμη προσπαθήστε να διαχειριστείτε τυχόν διαφορές στον τρόπο σκέψης και δράσης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας. Μπορείτε μια χαρά να διαφωνείτε με τους άλλους και να εξακολουθείτε να αγαπιέστε ή να συνεργάζεστε μια χαρά. Μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Ακόμη ασχοληθείτε σήμερα με θέματα που αφορούν στην υγεία και στη φυσική σας κατάσταση.

Η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά η κύρια όψη της θα είναι η αντίθεση με την Αφροδίτη που δεν είναι πολύ βοηθητική για τις σχέσεις σας κυρίως με ανωτέρους και προϊσταμένους. Παρόλα αυτά, θα καταφέρετε να τα φέρετε εις πέρας. Ο Ήλιος σήμερα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο κι ίσως ανακαλύψετε ακόμη και τυχαία ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας επαγγελματικό ή φιλικό είναι πιθανό να σας χειρίζεται και να στηρίζεται στη γενναιοδωρία και την καλή σας καρδιά προκειμένου κάτι να κερδίσει. Αν διαισθανθείτε κάτι τέτοιο μπορεί να νιώσετε απογοήτευση αρχικά, από την άλλη όμως θα ξέρετε πού βαδίζετε και ποιοι είναι πραγματικοί σας φίλοι και ποιοι το παίζουν, γιατί σε κάτι επωφελούνται από σας. Πάντως σήμερα υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης έντονο στη μέρα και υπάρχει περίπτωση να κάνετε ξαφνικά μια νέα γνωριμία που να σας ενθουσιάσει.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Σελήνη, στον Αιγόκερω δημιουργεί όψη αντίθεσης με τον Άρη στο ζώδιο σας επηρεάζοντας όπως καταλαβαίνετε τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Έτσι η Τετάρτη είναι η μέρα που μπορεί εύκολα να ανάψουν φωτιές στις συζητήσεις σας αν δεν δείξετε πνεύμα κατανόησης των άλλων και επιμείνετε ότι πρέπει τα πράγματα να γίνονται όπως θέλετε εσείς. Ένα βήμα πίσω μπορεί να σας εξασφαλίσει πολλά περισσότερα σε σχέση με αυτά που θα κερδίζατε κάνοντας επίθεση. Σήμερα προσέξτε οδήγηση, μετακινήσεις, ρίσκο και χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με αυτούς που έχουν ακραία αντίθετες από τις δικές σας απόψεις, αλλά και με αυτούς που η παρουσία τους και μόνο ή ακόμη κι η φωνή τους σας προκαλούν θυμωμένες αντιδράσεις.

Η Πέμπτη είναι πιο απαιτητική μέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή δίνοντας την αίσθηση στασιμότητας στα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, καθώς θα μπορέσετε να κερδίσετε χρόνο και να ξαναδείτε τους στόχους σας και να κάνετε αναμορφώσεις ή τροποποιήσεις που θα αποδειχτούν μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα ευεργετικές. Η σημερινή μέρα όμως δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις περί οικονομικών ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για οικονομικούς λόγους. Αν μια συζήτηση πάει προς τα κει αλλάξτε θέμα και μπορείτε να επανέλθετε σε άλλο χρόνο. Από την άλλη, προσέξτε τα μυστικά σας ή να εκθέσετε τα μυστικά άλλων και αποφύγετε να μπλέξετε με παρασκηνιακές καταστάσεις.

Καρκίνος

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας στον Τοξότη και πολύ αργά το βράδυ στις 23:28 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης στις 02:33 που θα προχωρήσει στον Αιγόκερω. Τις μεσημεριανές ώρες, ωστόσο, οι δευτερεύουσες αλλά κάπως ενοχλητικές όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Ερμή και ακολούθως με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις ή σε εκνευρισμούς και κάποια σύγχυση. Ευτυχώς στο τελείωμα της ημέρας το τρίγωνο με τον Δία μας χαρίζει περισσότερη αισιοδοξία και μπορούμε να χαρούμε ένα πιο άνετο βράδυ.

[...]